---Zilemizin havasını, suyunu ve özel tatlarını özleyenleri biraz olsun dindirmek isteyen herkesin ,Organik,Özlediğiniz Doğal, Katkısız, Yöresel ürünleri burada bulabilirsiniz.
---Her şeyin yapay ve katkılı olduğu bugünlerde, Yöresel doğal lezzetlerin tadını özleyenler için kaçırılmayacak fırsatlar var!

ÖZKALELİ A.Ş. YE ZİLE PEKMEZİ KULLANIM HAKKI VERİLDİ

               Bilindiği üzere, Ticaret Borsamız tarafından Türk Patent Enstitüsü nden Zile Pekmezi Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alınmış ve hemen akabinde Borsamız koordinatörlüğünde Zile Pekmezi Denetleme Komisyonu oluşturulmuştu.
               Komisyonun Zile ilçemizde pekmez üreticilerine yönelik işletmelerde yapmış olduğu denetimler neticesinde, imalatçılardan tutanak karşılığı alınan pekmez numuneleri üzerinde Tarım Bakanlığı nezdinde ki akredite laboratuar da yapılan analiz çalışmaları sonucu, Özkaleli Firmasına ait ürünün Türk Gıda Kodeksi Pekmez Tebliğine ilişkin standartlara ve Zile Pekmezi Coğrafi İşaret Tescil Belgesi ekinde yer alan Teknik Şartnameye uygun olduğu tespit edilerek, Özkaleli Gıda Üretim Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş. Zile Pekmezi kullanım hakkını almaya hak kazanmıştır.
               Adı geçen firmayla Borsamız arasında sözleşme yapılmış ve üretici firma adına düzenlenen Sertifika Borsa Başkanımız Sayın Emin Başsevinç tarafından firma yetkilisi Sayın Hasan Özkaleli ye takdim edilmiştir. Ayrıca Zile Pekmezi ne ait olan hologramlarda adı geçen firmaya pekmez ürünlerinde kullanılmak üzere teslim edilmiştir. Zile Ticaret Borsası olarak yapılan bu çalışmanın öncelikle pekmez üreticisine, Zilemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, adı geçen firmaya ticari hayatında başarılarının devamını diliyoruz.