---Zilemizin havasını, suyunu ve özel tatlarını özleyenleri biraz olsun dindirmek isteyen herkesin ,Organik,Özlediğiniz Doğal, Katkısız, Yöresel ürünleri burada bulabilirsiniz.
---Her şeyin yapay ve katkılı olduğu bugünlerde, Yöresel doğal lezzetlerin tadını özleyenler için kaçırılmayacak fırsatlar var!

ORJINAL ZiLE KÖMESİ ORJİNAL AMBALAJINDA

           www.ZilePazari.com Her geçen gün artan ürün gamına, Meşhur Zile Kömesi'ni eklemiştir. Zile'deki tek orjinal Zile Kömesi imalatçısı Atay Ticaret ile anlaşan www.zilepazari.com yaptığı görüşmeler sonucu Zile Kömesi'ni hak ettiği ambalaja kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlamış, Atay Ticaret Yetkililerinden fatih atay ile Orjinal Zile Kömesi Baskılı Karton Kutuda hem fikir olmuştur.
          Zile'deki tek orjinal Zile Kömesi imalatçısı firma olan Atay Ticaret Yetkililerinden Fatih ATAY 'üretmiş olduğumuz Zile Kömesi'nin 250gr lık , 500 gr lık, 1 kg lık' 3 ayrı ebatta yeni dizayn ettirmiş olduğumuz karton kutularda siz Zileli Hemşehrilerimizin beğenisine en kısa zamanda suncaka olmaktan mutluluk duyduğunu , Zile Kömesi'nin hak ettiği orjinal ambalaja kavuştuğunu, çeşitli yerlerde Zile Kömesi adı altında satılan çoğu dışarıda üretilen ürünlere itibar etmemeniz gerektiğini orjinal Zile Kömesinin Orjinal Ambalajında Atay Zile Kömesi adı altında satıldığını online satış adresinin www.zilepazari.com olduğunu belirtip ilgi ve alakanıza teşekkür ediyoruım'dedi.
           www.Zilepazari.com ''Zile 'de Ne varsa Kargo ile Kapınızda''

Zile Deva baharat ve Gıda
Tuncay Teke
Ziya Paşa Cad. No:11
Hükümet Konağı Yanı Zile/TOKAT


ACİL İLETİŞİM
(0356) 318  01 12
www.zilepazari.com alıntıdır.

TEL: 0356 317 82 98 CEP: 0542 834 62 20
Merkez: Uzun Çarşı No:9
İmalat: Bahçelievler Mh Yeni Hal Yanı Tokat/ZiLE
ZileKomesi.Com - ZileKömesi.Com - AtaylarGida.Com Copyright © 2009-2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder