---Zilemizin havasını, suyunu ve özel tatlarını özleyenleri biraz olsun dindirmek isteyen herkesin ,Organik,Özlediğiniz Doğal, Katkısız, Yöresel ürünleri burada bulabilirsiniz.
---Her şeyin yapay ve katkılı olduğu bugünlerde, Yöresel doğal lezzetlerin tadını özleyenler için kaçırılmayacak fırsatlar var!

Zile Zahire Pazarı(Hapan)

Hasat yapan çiftçiler, satış için zahire pazarlarının yolunu tutuyor. ...İlçemizde yeni dönem hasat mevsimiyle birlikte buğday pazarı hareketlenir.Çiftçilerimiz Ürettikleri Ürünleri Zilenin Ortasında bulunan zaire pazarına satmak için getirirler. Zahire pazarı esnafları da ilk hasattan bu yana çiftçilerin elinde bulunan ürünü almak için ...Birbirleriyle yarışırlar.  Ayrıca perakende satış yerleride mevcuttur .Bulgur ,Düğü,Yarma,İç fasülye ,Mercimek,Nohut Vs gibi kuru bakliyat toptan ve perakende alışverişi Yapılır.Burada canlı Tavuk,Kaz,Culuk (hindi)Horoz,Ördek satışı ve alımıda yapılır,ayrıca köy peyniri,çökelik,pekmez,salça yoğurt (Yağlı,yavan (yağsız) tere yağı (sade yağ) vs gibi ürünlerde satılır.
Kurulan köy pazarı Salı ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün kurulur ve gayette hareketli geçer.