---Zilemizin havasını, suyunu ve özel tatlarını özleyenleri biraz olsun dindirmek isteyen herkesin ,Organik,Özlediğiniz Doğal, Katkısız, Yöresel ürünleri burada bulabilirsiniz.
---Her şeyin yapay ve katkılı olduğu bugünlerde, Yöresel doğal lezzetlerin tadını özleyenler için kaçırılmayacak fırsatlar var!

TOPÇUOĞLU SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Topçuoğlu Ticaret sanayi Ltd. Şti. 1984 yılında Topçuoğlu Ticaret olarak kurucumuz Ahmet TOPÇU tarafından Tokat’ın Zile ilçesinde hizmete başlamıştır. 1988 yılından itibaren toptan pazarlama faliyetleri yanı sıra distribütörlükler almaya başlamış ve bu distribütörlüklerle çevre il ve ilçelere dağıtım yaparak pazarlama ağını geliştirmiştir.

1995 yılının son çeyreğinde bakliyata olan tutkumuz, firmamızı bakliyat sektörüne sürüklemiş ve firmamız ortalama 10 ton/günlük kapasite ile işe başlamıştır.

1998’de Firmamız Dünyanın devleşen sektörü olan perakende sektörüne de girerek 1998 yılından günümüze kadar üç Süper Market açmıştır ve Zile'de gerçek anlamda marketciliği başlatan ilk firma olmuştur.
Perakende sektöründeki yatırımlarına halen devam eden firmamız Topçuoğlu&Döker adı altında ihtiyaç duyulan tüm semtlerde en iyi hizmeti verebilme adına her zaman mükemmelliyetciliği kendine amaç edinmiştir.

2004 yılında Topçuoğlu Ticaret, Topçuoğlu San. Tic. Ltd. Şti. olarak revize edilmiş. 2005 yılında 20000 m2 lik açık alan üstüne 3250m2 lik fabrika binası yaptırmıştır. Şuan ki fabrikamızda son teknoloji ile makine parkurunu yenileyen firmamız Dünya standartlarında üretim yaparak bakliyat sektöründe söz sahibi olabilmeyi kendine amaç edinmiştir.

Pazarlama departmanını’ da güçlendirerek Tokat’ın ve cevre illerin en büyük gıda tedarikçiliğini üstlenen firmamız yıllardır maksimum tonajlarda bölgenin ihtiyaçlarını zamanında karşılamıştır.

Firmamız Bakliyat’ın yanı sıra Topçuoğlu Un, Salça ve Bağ yaprağını hayata geçirerek ürün yelpazesini genişletmiş, üretilen ürünlerimiz ile Türkiye ve yurtdışında bayilikler vererek tüm sektörlerde söz sahibi olma yolunda ciddi adımlar atmıştır.

Topçuoğlu San. Tic. Ltd. Şti. olarak kalite ve hizmet adına en iyisini yapmayı hedefleyen firmamız, 2007 yılında Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarının bir sonucu olarak, ISO–9001:2000, ISO–22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi ve HACCP (Hazard Analysis of Critical Points) belgelerini alarak kaliteye göstermiş olduğu titizliği belgelendirmiştir.
Adres - Turhal Karayolu 3.km Zile/Tokat
Tel -0 356 318 0269
Fax -0 356 317 6735

E-posta info@topcuoglugida.com
Muhasebe muhasebe@topcuoglugida.com
Pazarlama pazarlama@topcuoglugida.com
İhracat export@topcuoglugida.com
Bayi-Satış bayi@topcuoglugida.com
Halkla İlişkiler tuketici@topcuoglugida.com
Bilgi İşlem bilgi@topcuoglugida.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder